Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tallimme on rauhallinen maaseututalli, jossa on tarjolla tallipaikkoja ratsuille, ravureille, siitostammoille sekä lepohevosille.


Hevosten käsittely on aina asianmukaista. Toimimme lempeästi hevosen ehdoilla hevosten kanssa. Tarvittaessa voimme opastaa myös omistajaa toimimaan hevosen kanssa sujuvammin.

Ratsuille n. 900 m:n päässä on maneesi, jossa järjestetään valmennuksia tai jossa on mahdollisuus käydä tunneilla omalla hevosella. Maneesin käyttö ei sisälly tallipaikan hintaan.

Kun haluat hevosesi rauhalliseen talliin, ammattitaitoiseen ja luotettavaan hoitoon ilman ratsastuskoulun "hulinaa", mutta kuitenkin hyvillä valmentautumismahdollisuuksilla niin tuo hevosesi meille.

Ravureille Harjussa on 1000m:n harjoitusrata, jonne on matkaa 13 km. Päiväsaikaan voimme valmentaa hevoset porukassa ajamalla.

Kuljetukset järjestyvät sopu hintaan.

 

Täysihoitopaikan hinta sisältää perusrehut; kuiva heinä/säilöheinä (vapaasti tai 3 krt/vrk), kauran, kivennäisen sekä karsinan siivouksen, kuivikkeet, tarhauksen ja loimituksen yhdellä loimella.

 

Täysihoitopaikan hinta on 300 € / kk (sis alv).

 

Puolihoitopaikan hinta sisältää perusrehut: kuivan heinän/säilöheinän (vapaasti tai 3 krt/vrk), kauran, kivennäisen, kuivikkeet, tarhauksen sekä loimituksen yhdellä loimella. Omistaja siivoaa itse karsinan. Karsinan siivousta on mahdollista ostaa lisäpalveluna niin halutessaan.

Puolihoitopaikan hinta on 265 € / kk(sis alv)

Ratsastuskenttä, 47*25m, on vapaassa käytössä.