Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yrityksemme EU-säädösten mukainen talli on valmistunut joulukuussa 2005. Talli on korkea, matalimmalta kohdalta 3 metriä ja korkeimmalta 4 m, ja koneellisesti ilmastoitu. Tallilla on oma valaistu ratsastuskenttä ja ympäristöstä löytyy monipuolisia maastoja, joissa on hyvä ratsastaa tai ajaa hevosia. Harjun Oppimiskeskuksessa on maneesi, jonka käytöstä voi kysyä Harjusta tämän lisäksi Harjussa on myös 1000m:n harjoitusrata. Myös tallimme läheisyydessä, n. 900m:n päässä on maneesi. Maneesi on tallilaisten käytössä erillistä korvausta vastaan.

Tallissamme on 15 karsinaa. Jokaisessa karsinassa on oma, iso ikkuna, josta hevoset voivat seurata pihan tapahtumia ollessaan sisällä. Tallista löytyy myös sosiaalitilat, kuten suihku, wc ja pesukone sekä toimisto, kaksi pesupaikkaa ja kaksi varuste / loimienkuivatushuonetta. Kuivikkeille, rehuille ja kärryille on 100 m2 varastotilaa.

Korsirehua hevoset saavat pääsääntöisesti syödä vapaasti. Heinä, säilöheinä ja kaura tulevat omasta pellosta.

Hevoset ovat ulkona mahdollisuuksien mukaan koko päivän ja ne tarhataan mielellään porukassa, myös yksintarhaus onnistuu. Kaikki tarhat ovat reilun kokoisia ja osassa on osittain hiekkapohja. Kesällä on laiduntilaa, joka mitoitetaan laiduntavien hevosten määrän mukaan.