Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Meillä on hyvät ajomaastot.
  
Käytössä on mäkisuora sekä lisäksi paljon metsä- ja kyläteitä. Pidämme itse kunnossa mäkeä ja joitakin metsälenkkejä ympärivuotisesti, joita on kunnostettu hevosia ajatellen.
13 km:n päässä on harjoitusrata, jonne on helppo mennä hiitille. Hyvien valmennusmahdollisuuksen lisäksi meillä on hyvät kilpailumahdollisuudet!

Lähimmät raviradat ovat Kouvola 80km, Lappeenranta 85km, Lahti 140km, Vermo 150 km ja Mikkeli 165 km. Lisäksi Loviisaan on 80 km.


Terveys ja ruokinta.

Terveyden- ja sykkeiden seuranta kuuluvat normaaliin kunnontarkkailuun. Käytämme myös lihashuoltoa ja terapeuttista laseria apuna hevosten hyvinvoinnissa. Ruokinnassa käytämme oman pellon heinää/säilöheinää ja kauraa. 


Käytössä on mm. vastuskärryt ja sykemittari.

Hevoset ulkoilevat paljon. Kesällä laidunmahdollisuus.

Omistaja on meille tärkeä ja rehellisyys, niin hyvässä kuin huonossakin, on toimintamme pohja. Omistajan kanssa keskustelemme asioista, tavoitteista ja toiveista hevoseen ja startteihin liittyen. Meiltä saat sähköisesti valmennusraportin 1 krt/kk, tarvittaessa kuulumisia useamminkin.

Valmennusmaksu on 22 € / vrk (sis alv). Hinta sisältää perushoidon ja valmennuksen lisäksi kengityksen kenkineen (poislukien erikoiskengät, es. pg-kenkä) sekä hiittimatkat läheiselle harjoitusradalle.